Longfield & Super Skeleton er ute med ny låt og musikkvideo

Pressebilde av Longfield & Super Skeleton
Foto: Pressebilde
Longfield & Super Skeleton slipper idag den andre musikkvideoen i rekken av låter fra den kommende utgivelsen Constantly Bitter. Sjekk ut den nedpå discorockeren «Benzodiazepine» nå!

Longfield & Super Skeleton består av fem menn og én gutt fra vestkysten, og de er sier at de «på ingen måte er her for å kaste bort tiden din». De sier de kun ha én plikt og det er å; forandre rocken fra en uglesett, ultra-macho, utdatert surpotte, til en uhøytidelig, alt-inkluderende skikkelse utsultet på dans, begjær og billig Moscato. Det er på tide å vri hodet av veskehunder og deres apatiske eiere. På tide feire lysten til å se ut hvordan, og gjøre hva faen en vil!

Bandet er et resultat av at Boney M. har dratt Gamle Erik opp fra avgrunnen etter hoftene og byr på en antent dans. Med munnen full av tyggis, og Roky Erickson og Scissor Sisters på ørene, klorer de rabiat etter de sanne synderne vi står ovenfor i dag: Tafatte artister bak tykke vegger av sarkasme og likegyldighet, proppfulle av designerdop og redselen for å miste følgere på instagram.  Longfield & Super Skeleton er klare for kamp!

Lang meritt-liste på kort tid

De slapp debuplata Fight Music i 2019 som kort tid etter ble fulgte opp med EP-en Void of Glitter og noen coverlåter. Bandet har altså holdt det gående noen år, og har en god rekke konserter og festivaler bak seg. Verven, Mablis, Klubbdagen til Øya, Audunbakken, og Jærdagen for å nevne noen. Siste men ikke minst har de vært på turné med Skambankt og vært oppvarming for selveste Bon Jovi.

Longfield & Super Skeleton har tidligere hatt en konstant skiftende bandbesetning, men nå har lederen Jarle Langåker funnet sine fem sultene musikkere og er klar for å rette blikket fremover enn å emulere heltene fra fortiden.

Allerede første nyttårsdag 2021startet de innspillingen av Constantly Bitter, som nå blir sluppet låt for låt med tilhørende musikkvideoer. Rockelåta «Chivalry Is Dead» er allerede ute, og i dag følger de opp med den pessimistisk, nedpå og mørk discorockeren «Benzodiazepine», klar for å rocke deg den siste etappen inn mot helgen! Enjoy!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*