Ny, spennende låt og video fra Susanna sitt kommende album

Foto: Ådne Evjen
Susanna Wallumrød, sist sett av disharmoni.no på Munch-museet hvor hun framførte låter med tekster av Charles Baudelaire, er ute med en ny, spennende låt med medfølgende video. «Everyone knows» , som låten heter,  gir oss et innblikk i og en forsmak på et nytt album med Susanna.

«Everyone Knows», er eksperimentell og jazzy i formen. Låten gir meg i starten assosiasjoner til Tom Waits sine mer eksperimentelle låtpassasjer, men også til intromusikken til den skumle barnetv-serien Pompel og Pilt (for de som husker den).

Det starter med treblåser og fin bassgang. Etterhvert kommer det perkusjon og piano inn i bildet. Det er en ganske spartansk, men effektfull, musikalsk innpakning teksten er innsvøpt i.

Og teksten? Det kan se ut som den handler om noen som har vært utsatt for, eller blir utsatt for, den vonde følelsen av utroskap:
«Everyone knows /The secret is out/I left town last night/I won’t change my mind/Everyone knows/It didn’t work out/Everyone knows/You’re not the faithful kind /Everyone knows.»

Låten, og albumet, er produsert av Juhani Silvola og Susanna, og mye av det er innspilt i Studio Paradiso i Oslo. At Susanna beveger seg i til dels nytt musikalske landskap i den nye låten og i albumet som kommer, kommenterer hun slik:

– Dette er et nytt kapittel for meg. Med denne låta åpner jeg døra til det nye albumet mitt Meditations on Love som skal utgis 23. august. I fem år har jeg holdt på å skrive dette materialet, som utforsker kompleksiteten og utfordringene ved å holde på kjærligheten. Mer om dette senere…

Sjekk ut videoen til «Everyone Knows» her og les intervjuet vi gjorde med henne, hvor hun også snakker om planene for et nytt album.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*