LÖV er ute med en nydelig låt fra kommende EP

Pressebilde av LÖV tatt av Helge Brekke
Foto: Helge Brekke
Supertrioen LÖV  har sluppet første låt fra deres kommende EP Letters Of Isolation.

LÖV er nok et band ganske mange har fått med seg. LÖV består av Martin Halla, Marte Eberson og Øystein Skar og ble dannet i 2018. De ga ut sitt debutalbum Nostalgia på selveste valentinsdagen tidligere i år. Nå har de sluppet første smakebit, «A Song Made For You», fra sin kommende EP. Det er en nydelig perle å kose seg med i høstmørket, som kan varme litt ekstra i denne kalde og litt vansklige tiden vi er inne i nå.

Coveret til LÖVs A song made for you

En trøst i en vansklig tid

«Den vil jeg først og fremst dedikere til min mor, Borghild Maaland Eberson».

Låta ble skrevet av Marte Eberson tidligere i vår som en slags trøst til hennes nærmeste da Covid-19 kom til Norge. Siden hun bor utenfor Oslo følte hun seg isolert fra familie og venner i byen, og de følte det samme. Sorgen fra moren som ikke kunne se barnebarna sine, dødsfall verden over, venner som mistet jobbene sine og ikke hadde råd til husleie, og en verden som plutselig måtte ta på pause, gjorde dette til en absurd tid.

For noen dager skrev Marte på sin Facebook-profil:
«Den vil jeg først og fremst dedikere til min mor, Borghild Maaland Eberson. Men og til deg min venn som trenger den selv akkurat nå, eller vil videresende til en annen som og trenger den. Det er en sang laget til alle dere som trenger en liten trøst i alt som er vondt og vanskelig. Håper dere liker den. Kjærlighet fra Marte».

Det finnes lysglimt i mørket.

Nyt denne fantastiske låten, den er «made for you».

I denne tiden var det vanskelig å være inspirert, men etterhvert begynte Martin Halla, Øystein Skar og Marte Eberson sende låt-skisser til hverandre. Andre tanker og følelser kom frem enn hva som hadde kommet frem tidligere. De tillot seg å skrive om det som skjedde i hjemmene og tankene de hadde hver for seg. Det mer nære og kjære. Dette ville de gjerne dele med resten av verden, i håp om at folk kan kjenne på trøst og forståelse for følelsesspekteret sitt. Med «A Song Made For You» ønsker de å vise at det finnes lysglimt i mørket.

Så sett deg godt til rette i go’stolen, under et varmt pledd og nyt denne fantastiske låten, den er «made for you». Og skulle du kjenne på et lite savner etter noe – sende de denne låten da vel!

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/album/0m1K3JPX0hboPETe6u0Frj» width=»300″ height=»90″ frameborder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*