Lyden av fremtiden: Metteson – «Come Cry»

Foto: Pressefoto
Ifølge The Guardian, er Metteson lyden av selve fremtiden. Med adjektiver som uforskammet og storslått, er låta «Come cry» det ferskeste bidraget i diskografien til den norske 29-åringen.

«Det kan være vanskelig å ta det første skrittet om du mistenker at noen ikke har det bra. Jeg skal ikke påstå at jeg alltid er den første til å strekke ut en hånd, og instinktet mitt er ofte å trekke seg tilbake når jeg ser signalene,» sier Metteson selv om tematikken i låta. Videre forteller han at singelen er et nyttårsforsett om å ikke sky unna når mistanken melder at noen i omgangskretsen ikke har det så bra. Backet av storslagne instrumentaler er «Come Cry» en åpen invitasjon til en skulder å gråte på.

Europa med Aurora

Snekret sammen som en salig popballade, er dette en låt folk garantert vil lære seg ordene til når han til våren gjester Aurora sin Europa-turné. Hyllet for sin scenepersonlighet og kroppslige forståelse av pop, er han en artist det er all grunn til å glede seg til opptredenene som ligger i vente. Med bakgrunn innen teater tar han med en særegen kunstnerisk touch inn i musikken, både i selve materialet og i opptredenene. Samtidig som den blir omtalt som lyden av fremtiden, bærer «Come Cry» et nostalgisk preg. Det er kanskje ikke så rart, ettersom vi finner legender som ABBA og George Michael på lista over inspirasjonskilder.

Hør den euforiske pophymnen her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*