Midnight Cowboi er ute med ny låt – Red, White and Blues

idnight Cowboi. Foto. Frode Nguyen-Menes @frodemenesvisuals
«Not everything is true, it’s red, white and blue», sier det oslobaserte bandet Midnight Cowboi. De spiller en blanding av country, americana og southern rock, og er ute med ny låt.

Midnight Cowboi står breibeint og kombinerer sørstatsrock med tekster om nordnorske skråblikk på livet, og da oppstår det, som de så godt sier selv, «en gylden blanding, skremmende likt skummende fersk pils». Bandet består av Lars Haugen på vokal og gitar, Sondre Larsen på trommer, Vetle Hundhammer Røsand på gitar og Andreas Karlsen på bass.

Cover for Midnight Cowboi sin singel "Red, white and Blues".
Red, white and Blues cover

Nå er de ute med den nye singelen «Red, White and Blues», hvor de tar et oppgjør med selektiv patriotisme, kristenfundamentalisme, fake news og dype konspirasjonsteorier. Låta er første smakebit fra det kommende albumet som er forventet ut på sensommeren. Låtene er spilt inn i Caliban Studio Storsjøen, og albummet kan beskrives som «et kjærlighetsbrev til seine kvelder, norsk natur og hissige gitarsoloer». Bandet har også planer om å tilbringe høsten på veien i hele Norge, so stay tuned, og følg Midnigh Cowboi på Facebook og Midnight Cowboi på Instagram for tour-dates!

Sjekk ut låta her:

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*