Mimreaften på Telenor Arena – We Love the 2000’s

Melanie C @ Telenor Arena 2022 (Foto: Willy Larsen)
Lørdag 22.oktober var det klart for dag to av We Love The 90s/2000s weekend som har vært utsatt flere ganger de siste par årene.

Denne kvelden var primært rettet mot et litt yngre publikum enn fredagen, som fokuserte på musikk fra det glade 90-tallet.

Det var også mindre publikum i Telenor Arena denne kvelden, og det var god plass på tribunen. Men det var upåklagelig stemning nede på gulvet blant de fremmøtte.

Kvelden startet med Dina som fremførte sin hit «Bli hos meg». Dina, eller Caroline Dina Kongerud som hun egentlig heter, har siden hun la musikken på hylla rukket å bli 37 år og jobber nå som jurist. Et hyggelig gjensyn med den blide jenta som hadde noen av de mest populære hitlåtene tilbake i det herrens år 2003.

Kevin Lyttle («Turn Me On») fra St. Vincent var nesteartist på scenen, før en nedstrippet trio-versjon av det opprinnelige S Club 7 entret scenen og fremførte noen av gruppas tidligere hits.

Etter dette var det svenske Bosson sin tur til å fremførte et par låter, bl.a. hiten «One in a Million» fra 2002.

Bosson @ Telenor Arena 2022 (Foto: Willy Larsen)
Mange gjensyn

Det var upåklagelig stemning nede på gulvet blant de fremmøtte.

Kveldens første boyband entret deretter scenen. Britiske 5ive var opprinnelig, som navnet antyder, en kvintett med hits som «Everybody Get Up» og «Keep on Movin'». De er nå med årene blitt redusert til en trio, og er blant de av artistene på kveldens lineup som fortsatt er aktive. De ga senest ut albumet Time tidligere i år.

Rumenske Alexandra Stan («Mr Saxobeat») var neste artist ut, også hun har holdt koken og ga senest ut et album (Rainbows) tidligere i år.

Den britiske jentegruppa Atomic Kitten var dessverre kun representert ved Natasha Hamilton, som fremførte et knippe av gruppas hits, før belgiske Kate Ryan fremførte både egne hits og en medley med andre 90-tallshits.

Deretter var turen kommet til kveldens andre britiske boyband, nemlig Blue som fortsatt stiller alle mann alle. Ikke verst for en gruppe som har holdt på siden 2001, riktignok med noen års pause midt i. Deres siste album «Heart & Soul» er rett rundt hjørnet, og de har også nylig turnert sammen med Atomic Kitten.

Blue @ Telenor Arena 2022 (Foto: Willy Larsen)
Konsert med konferansier

Scenen var så satt for Fatman Scoop og Darren Bailie (Guru Josh Project) som spilte både egne låter og andre kjente hits i sine respektive sets.

Kveldens konfransier, Mads Hansen, fremførte deretter sin låt «Sommerkroppen» (som utrolig nok vant Spellemannsprisen for årets låt tilbake i 2018…), før finske Bomfunk MC’s fikk styrt showet tilbake på korrekt musikalsk kurs med sine hiphop/electrobeats. Bomfunk MC’s hadde med seg et breakdance crew, og leverte et av kveldens høydepunkter.

Bomfunk MCs @ Telenor Arena 2022 (Foto: Willy Larsen)

Bomfunk MC’s hadde med seg et breakdance crew, og leverte et av kveldens høydepunkter.

Kvelden ble så avrundet med svensk-kongolesiske Mohombi («Bumpy Ride»), før Melanie C avsluttet showet. Den tidligere Spice Girl’en har hatt en solid solokarriere etter at krydderjentene la inn årene, og leverte både egne låter samt et knippe Spice Girls hits.

Russiske Lena Katina (t.A.T.u.) skulle etter planen egentlig også opptre, men i disse tider er det jo ikke alltid like enkelt å få russiske borgere inn i landet, så den delen av showet utgikk dessverre. Annonserte DJ Alligator glimtet også med sitt fravær, uten at det ble informert noe rundt dette fra scenen under showet.

Noe som derimot ble annonsert fra scenen var at arrangør Nordic Beats planlegger en ny runde med We Love the 2000s neste sommer, så da kan fansen sannsynligvis se frem til en ny mulighet å se sine gamle helter på scenen.

PS: Disharmoni var også tilstede på fredagens 90-tallsfest i Telenor Arena. Les mer om det her: 90-tallsfest på Telenor Arena – We Love the 90s

Alle foto: Willy Larsen

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*