Miss Punany er ute med den sensuelle singelen og musikkvideoen «Ice Cream»

Pressefoto
Med en groovy bass i en kombinasjon av hip-hop, r&b, soul og jazz både synger og rapper Miss Punany på den nye singelen «Ice Cream».

Miss Punany er en 24 år gammel rapper, sanger og låtskriver fra Sørlandet. «Noe som er sjelden vare nå til dags», legger artisten til med et smil. Musikksmaken er eklektisk og inspirasjonen kommer fra mange forskjellige sjangre. «Jeg hører på alt fra soul til reggae, afrobeats og old school hiphop, til blues og rolige ballader fra 60-tallet», sier Miss Punany.

Cover: Tia Obrestad

Som inspirasjonskilder legger hun til at The Fugees, Barrington Levy, Michael Franti, Common, Billie Holiday, Erykah Badu, Missy Elliot, Biggie, Funky DL og Lana Del Ray har bidratt til hennes tilnærming til musikk. Det kan man høre i flowen, som er behagelig og laid-back. «Ice Cream» er produsert av Ken Ivel og Morten Martens, to musikkprodusenter som bidrar mye på hennes kommende album. Produksjonen på «Ice Cream» har en funky engasjerende bass, en deilig fløyelsmyk koring flyter gjennom sporet, snappy trommer og chimes som ligger perfekt balansert bak Miss Punanys vokal.

Pressefoto

Miss Punany sier hun «brenner for alt som er ekte, ufiltrert og ærlig». Gjennom musikken ønsker hun å vise hvem hun virkelig er og prøve å inspirere andre til å gjøre det samme. Den nye singelen er tilgjengelig på streamingtjenester som Spotify, Soundcloud, Apple music samt at det er gitt ut en musikkvideo på YouTube.

Sjekk ut musikkvideoen til «Ice Cream» her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*