Mondo – New York City

Vår eminente fotograf Johannes Andersen er på vei over til Mondo, en NYC basert musikkfestival bygd opp litt rundt samme stil som by:Larm i Oslo. På dagtid er det bransjerettede foredrag og samlinger, mens kveldstiden står i livemusikkens tegn.

Foto: Johannes Andersen

I likhet med by:Larm så er også konsertene spredd på flere av byens konsertlokaler, de fleste av dem ligger i gangavstand fra hverandre på nedre del av Manhattan. Det er et overtall amerikanske band som stiller opp, få nordiske, noen svenske og ingen norske, men den Jersey-baserte gitar, sang og låtskriveren Sean Kiely har med seg Dave Heilman, som også spiller trommer for Sondre Lerche. De spiller onsdag på Rockwood Music Hall Stage 3, og er ett av bandene undertegnede skal se.

To band som jeg fikk med meg i fjor og som også er der i år, er Talos fra Irland som spiller alternativ pop og det Latviske rockebandet Carnival Youth.

Hvis noen tilfeldigvis er i New York denne uken anbefales det å ta turen, og om du har tips til hvilke navn vår fotograf bør sjekke ut, skriv gjerne en kommentar i kommentarfeltet under bildeserien.

Her er noen bilder fra i fjor som også var første gang festivalen ble arrangert.

Facebook

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*