Ny EP fra BLKTSDs egen Ozias

Pressebilde
Fredag 19. november slapp BLKSTD-rapperen Ozias den Drenalyn-produserte singelen «Crusoe» som er siste låt ut fra hans EP, Oase.

«Den handler om å komme fram til oasen, og det er en referanse til boka Robinson Crusoe som jeg arvet av min fadder. En øde øy er på mange måter det motsatte av en oase.»

Joey Kolltveit aka Ozias er en 19 år gammel rapper fra Nesodden utenfor Oslo som er en del av rapkollektivet BLKST. Kollektivet beskrives ofte  som den nye unge «waven» innen norsk rap. Navnet Ozias er Joeys døpenavn som han har arvet gjennom generasjoner fra den engelske siden av familien. Det unge talentet er opptatt av motsetninger og forteller at den nye EP-en tar for seg temaer som setter isolasjon opp mot samvær.

Oase

Sounden på Oase er moderne og kjennes som et friskt pust innen norsk rap. BLKSTD har inntatt den norske rapscena og er kommet for på bli!

Sjekk ut Ozias sin Oase som gis ut på plateselskapet IRMC her:

[iframe src="https://open.spotify.com/embed/album/7iGWxXq3DsDug9MTIYz0DL?utm_source=generator" width="100%" height="280" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture"></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*