EP-slipp fra Die A Legend!

Foto: Promobilde
Ferske tapte spor fra Tromsø-trio med veteranstatus. Winning slippes i dag gjennom Loyal Blood records.

Die A Legend, som gjerne blir omtalt som en skjult skatt i den norske bandfloraen, ble startet i 2011 av Carl Christian Lein Størmer (Turdus Musicus, Kamikaze a Go Go ++) og Truls Norbye (Cult Member, Kobol++). De to er kjente skikkelser i Tromsøs infamøse hardcore-scene, og fikk med hjelp fra bassist/vokalist Rolf-Ole Rydeng Jenssen (Jabba) sluppet sitt selvtitulerte debutalbum i 2012. Det er en stund siden vi hørte fra dem sist; nærmere seks år har gått siden Die A Legend ga ut sin hyllede andreskive Progression Through Retrospection.

Vår bisarre samtid

This is a hardcore contemporary commentary coming straight out of the North Pole.

Låtene på Winning er dels basert på nylig gjenfunnede tapte innspillinger fra sist studiorunde. For å treffe på det konseptuelle plan har låtene fått en overhaling med tekster som reflekterer rundt vår bisarre samtid. Som bandet selv sier:  «This is a hardcore contemporary commentary coming straight out of the North Pole.«

I forbindelse med EP-slippet blir det også noen konserter rundtom dette vidstrakte land. Her er det grunn til å glede seg; bandet har tidligere spilt på alle større festivaler i Norge, varmet opp for Converge, og turnert med The Good The Bad and The Zugly.  Festlighetene starter i hjembyen den 21. november, med konserter i henholdsvis Stavanger (Tunghørt-festivalen) og Oslo (Vaterland) de to påfølgende dagene. Krøss av i kalenderen!

Våre venner i Evig Lyttar har for øvrig nylig intervjuet Truls Norbye – sjekk det ut!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*