Ny EP: Patrick Granly tar oss med inn og ut av kjærligheten på «Gledelig Valentin»

Foto: Steffen Håkensen
Fredag 10. februar slipper Patrick Granly sin 8-spors EP. Gledelig Valentin byr på et kjærlighetsforhold som tydelig har gått til helvete. Hele EPen fortelles fra et jeg/deg-perspektiv hvor «jeg» gjør alt for «deg» som ikke gjengjelder det.

Den 19 minutters lange EPen byr på alt fra såre tekster til rene dissevers. Granly inntar rollen som både gentleman, passiv aggressiv og til tider hatefull i tillegg til den andre i det tapte forholdet. Produksjonen på EPen ligger et sted mellom rap og pop. Soundet ligger et sted mellom tidsriktig og nostalgisk.

Foto: Steffen Håkensen

Da Patrick Granly debuterte tilbake i 2019 fikk han masse lovord av flere i bransjen som et lovende ungt talent. Det har snart gått 4 år siden debuten og nå er han klar for å gjøre om «talentrollen» og heller sette på et «proffstempel».

Med en sound som balanserer fint mellom rap og pop er det stor sjanse for at denne EPen kan treffe bredt. Alle som har vært igjennom et kjærlighetsforhold og spesielt et kjærlighetsbrudd, har nok kjent på mange av de samme følelsene. Patrick er god med billedlige ord, har en stødig flow og leverer klokkereint gjennom hele EPen. «Gledelig Valentin» slippes på Bakpå Records.

Sjekk ut den konfliktfylte, kjærlighets-EPen Gledelig Valentin her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*