Ny låt fra Headless gir kribling i magen

Promobilde av Headless
Foto: Mathea Stokke
I dag slapp Headless tredje smakebit «Line in Stone» fra sin kommende debut-EP. Lyden i den deilige rockelåta gir gode vibber og er perfekt å starte helgen med.

Den Oslobaserte rockeduoen består av Andreas Iversen (bass, vokal) og Fredrick Lindal (trommer, kor). De har bare gitt ut tre låter til nå, men fått en del annerkjennelse likevel. Etter at Frederick, som er en meget dyktig trommeslager postet ulike trommevideoer på sin private instagram-konto, ble han oppdaget av Soultone Cymbals (en av de største amerikanske cymbalmerkene). Merket har faktisk utnevnt han til ambassadør.

«Jeg trodde først noen tullet med meg når jeg fikk forespørselen, men det var forreal! Soultone i seg selv er et utrolig fett merke, som har en enorm variasjon i cymbaler og sound. Det at en av mine barndomshelter fra Guns N ́Roses, Steven Adler, også er hos Soultone gjør det bare enda kulere», sier Fredrick Lindal i presseskrivet.

Alt lå til rette for Headless

Headless ble booket inn til anerkjente festivaler og livescener som Klubbøya, Kvarteret, Meieriet og Krøsset med bare en demo. Planen er at de skal delta på turné med Oslo Ess nå til våren, men på grunn av pandemien, og for liten plass til supportband er de fleste datoene satt på vent. Det er bekreftet at de skal spille som support den 1. mai på Kroa i Bø.

Tre deilige rockelåter som får rockefoten i sving.

I 2019 var duoen i Liverpool og gjorde studioinnspilling hos Al Groves (Bring Me The Horizon, Ko Ko Mo, Paris Youth Foundation) som produsent og Andre Lindal (Justin Bieber, Maroon 5, Britney Spears) som vokalmikser og låtskriver. Alt lå altså til rette for at duoen skulle la seg merke i løpet av 2020 og 2021, men så ble alt satt på vent på grunn av pandemien.

Nå er musikken ferdig innspilt og debuten slippes den 4. juni. Låtene «When the Kids Are Asleep», «Kiss» er sluppet og i dag kom «Line in Stone». Tre deilige rockelåter som får rockefoten i sving.

Headless – Live» prosjektet

På grunn av manglende mulighet å spille konserter live med publikum tilstede, valgte de å spille den kommende EP’en live på Studenthuset Meieriet med full lys, lyd og sceneproduksjon i november 2020.

«Dette var et prosjekt vi følte vi måtte få gjennomført for ikke å miste helt kontakt med konsertfølelsen, og hvor utrolig rått det er å stå på en scene, høre skikkelig lyd å la musikken og rocken ta over alt av tanker, følelser og hemninger. Det var noe vi skulle kjent masse på i løpet av 2020, men corona kom i veien for det dessverre. I denne tiden er det ikke bare oss musikere som kjenner på savnet av konserter. Alle som står bak en konsert, lydteknikere, lysteknikere og alle andre som er involvert i at en konsert blir så bra som mulig kjenner jo på abstinensene under denne tiden. Derfor samlet vi sammen noen venner som sammen med oss har kjent på savnet og satte igang «Headless – Live» prosjektet». Sier duoen i presseskrivet.

Dette er nok et band de konserthungrige av oss burde oppleve live SNAREST. Lysere tider uten alle begrensninger bør jo ligge i siktet snart. Frem til da ser vi frem til å følge Headless videre.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*