Oslo Ess med enda en slager

Foto: André-Løyning
På fredag slapp Oslo Ess enda en supercatchy slager med råe riff og refreng som setter seg. «Alt jeg ber om er et mirakel» handler om klimaforandringer og menneskers misbruk av klodens ressurser, med bønn og et lite håp om forandring.

«Verden og naturen går jo sakte, men sikkert til helvete, og det eneste vi har å håpe på er noen klimaskapte menneskeforandringer snart. Men det virker jo som om ting må gå skikkelig dritt før vi våkner. Vi i Norge burde liksom gått foran og vist vei i miljø- og klimasaken, men vi står heller her med hue godt nedi ørkensanda rundt i verden og pumpene godt nedi de grådige ønskebrønnene våre og det kler oss dårlig. De sier pandemien har gitt naturen en pustepause, men det må et stort mirakel til, tror vi, før vi mennesker tar et sånt grep med vilje. Og det er jo ganske trist.» – Oslo Ess

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/track/1ZXV7NTkBBondi2V2181wR» width=»300″ height=»380″ frameborder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

Låta er andre smakebit fra albumet Pønk, rock og harde kår, som slippes den 11. mars ti år etter at debuten ble sluppet. Vi kan ikke annet enn å se fram til enda et album fra rennesteinsjarmørene, for man får vel aldri nok av Oslo Ess-lyden?

Her kan du se Oslo Ess spille live når de drar på veien med Pønk, rock og harde kår i bagasjen denne våren. Konsertene gjennomføres i tråd med smittevernreglene som gjelder til enhver tid på ethvert sted.

19.03: Parkbiografen, Skien – utsolgt

20.03: Det Gamle Biblioteket, Oslo – utsolgt

25.03: Folken, Stavanger – utsolgt

26.03: USF Verftet, Bergen – utsolgt

27.03: Fagernes kulturhus

09.04: Festiviteten, Hamar

10.04: Central Scene, Elverum

16.04: Energimølla, Kongsberg

17.04: Kick, Kristiansand – utsolgt

23.04: Byscenen, Trondheim

24.04: Vårt Hjem, Steinkjer

30.04: Brygga Kultursal, Halden – utsolgt

07.05: Terminalen Byscene, Ålesund

08.05: Larris Scene, Førde

13.05: Gamlebyen Kulturhus, Fredrikstad

14.05: Verket Scene, Moss

15.05: Felix Pub & Scene, Lillehammer – utsolgt

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*