Ny singel fra Daniel Kvammen og Eva Weel Skram

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Daniel Kvammen slipper låta «Einsam i lag» 26. april. Denne gangen har han fått med seg popstjernen Eva Weel Skram.

Siden superhiten «Du fortenar ein som meg» i 2015 har Daniel Kvammen blitt et kjent og kjært navn i norsk musikk. Bygdegutten fra Geilo har vunnet Spellemannspris og stått på festivaler som Øya, Slottsfjell og By:Larm. Hans tre album «Fremad i alle retninga», «Vektlaus» og «Maktlaus» er stappet med vakre tekster og varierte lydbilder.

Vakkert samarbeid

Låta «Einsam i lag» handler om hvordan man kan jobbe seg gjennom vanskelige perioder, og komme styrket ut av det sammen. Uansett livssituasjon er ensomhet en ukontrollerbar følelse vi alle kan kjenne på fra tid til annen, men det hjelper å være fler. Daniel Kvammen og Eva Weel Skram formidler kjærlighet og vennskap vakkert i denne duetten.

Kvammen og Skram formidler kjærlighet og vennskap vakkert i denne duetten.

Det viktige er at ein har nokon der som kan løfte ein gjennom det vondaste. At det finns nokon som fortsatt er glad i deg, til og med når du er den svakaste versjonen av deg sjølv, sier Kvammen om budskapet i låta.

Samarbeidet med Skram ble til gjennom hennes ekteman Thomas Stenersen, som er produsent av «Einsam i lag» og Kvammens samarbeidspartner. Skram hørte utkastet til låta gjennom døren til hjemmestudioet, og fikk inspirasjon til å skrive videre. På toppen av det hele har duoen fått hjelp av den talentfulle låtskriveren Marit Larsen. Dette måtte jo bare bli bra!

Tankefull og fengende pop

Dette er en sang som passer perfekt til både regnværsdager, solfylte sommerkvelder og lange bilturer.

«Einsam i lag» er en fengende poplåt i kjent Kvammen-stil. Den klassiske besetningen med trommer, gitar, bass, keyboard og synth-effekter fungerer like godt som alltid. Låta har god driv og akkurat nok variasjon til at du ikke rekker å gå lei. Teksten er både tankefull og motiverende på en og samme tid, og nesten umulig å ikke synge med til. Kvammens behagelige stemme og sjarmerende dialekt passer perfekt sammen med Skrams søte og myke vokal.

Dette er en sang som passer perfekt til både regnværsdager, solfylte sommerkvelder og lange bilturer. Kvammen spiller på Miniøya i Oslo 25. mai, og er å høre på flere hyggelige festivaler som Melsomweekend og Trollrock i løpet av sommeren.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*