Ny singel fra Skalla – Rekdal

Det passiv-aggressive punkbandet gir i dag ut den første singelen fra deres kommende debutalbum. 

Tegning: Amir Amadeus

Singelen er døpt Rekdal, og som navnet kan antyde er det den tidligere landslagspilleren som er opphavet. Låten handler om en kveld for tjue år siden, som i ettertid har blitt fulgt av to desennium med nedgang.

Dette er bandets første utgivelse siden fjorårets EP «Natt til siste mai», som ble kåret til en av 2017’s beste norske utgivelser av Deichmans musikkblog. Siden 2016 har bandet spilt heidundrende konserter over hele landet. De har blant annet spilt med The Good The Bad And The Zugly, Hjerteslag, Viagra Boys, og senest nylig britiske Shame – en konsert som falt i god jord hos disharmonis utsending.

Skalla er et Oslo-basert band som består av Bendik Aunan (Vokal), Pelle Bamle (Gitar), Henrik Fagerberg (Bass), og Torje Viestad (Trommer). De har bakgrunn fra ærverdige ensembler som Deathcrush, PRTLVX og Cvnt Fistvla. I løpet av vintermånedene har de ferdigstilt sin debutplate i Taakeheimen Lydrike i samarbeid med Milton Van Krogh. Albumet vil gitt ut til høsten, så her er det bare å gruglede seg!

OBS: Det arrangeres singelslipp på Last Train i kveld, med Duvel som support.

Skalla på Facebook

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*