Ny skive fra The Yum Yums

The Yum Yums @ Revolver oktober 2023. Foto: Ådne Evjen.
Det er ikke hver dag, måned, eller hvert år at The Yum Yums gir ut nytt album – men i dag er dagen alle ventet på.

The Yum Yums startet i 1993 og siden har de jevnlig turnert Spania, Italia, Nederland og Tyskland, samt USA og Japan, og opparbeidet seg en solid fanskare! Nå er de nok en gang klare for å ta over verden! Poppin’ Up Again er navnet på det nye og etterlengtede sjette albumet. Bevæpnet med sitt nye album, ser framtiden svært så lys ut for The Yum Yums!

Les også: The Yum Yums på Revolver: En konsert å bli i godt humør av.

The Yum Yums - Poppin’ Up Again coverart
The Yum Yums – Poppin’ Up Again coverart

Poppin’ Up Again, nok et album spekket med 3-minutters fengende høyenergiske, gitardrevne power-pop-sanger, med tekster om alskens jenter ved navn «Baby»!

Albumet er ute digitalt og kommer på vinyl i midtenen av april. The Yum Yums starter feiringen med en 9-dagers release-turné i Tyskland. Deretter står Norge for tur!

Deres forrige album For Those About To Pop, som kom ut i 2020, ble svært godt mottatt av både fans og anmeldere, og ble flittig spilt på radio / podcaster, i både inn- og utland! Den gang la covid-restriksjoner en demper på promoturnéringen, så nå skal det slås på både stortrommer, og andre trommer, for å promotere The Yum Yums sitt nye mesterverk: Poppin’ Up Again!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*