Nytt album fra This Sect!

Foto: Per-Otto Oppi Christiansen & Carsten Aniksdal
«Post-punk weirdos» fra Oslo med fullengder nummer to. Everything We Know Into A Black Hole gis ut i dag gjennom Sect Appeal Records.

Oslo-baserte This Sect har mange sjangerben å stå på, men sogner grovt sett til post-punk, new wave og deromkringliggende lydlandskaper. De platedebuterte i 2014 med Shake The Curse, og fulgte opp med sjutommeren Nil and Void/Pink In Red i 2017. Sistnevnte brakte støyrock og 80-talls pop på banen. Om den dagsferske nye skiva har bandet etter egne ord «dykket dypt ned i det elektroniske mørket med den forholdsvis dystopiske skiva ‘Everything We Know Into a Black Hole'».

Desperasjon og dystopiske grooves

This Sects nyeste fullengder har rikelig med høydepunkter og kan lett anbefales til alle med en smak for post-punk og beslektede sjangre.

This Sects nyeste fullengder har rikelig med høydepunkter og kan lett anbefales til alle med en smak for post-punk og beslektede sjangre. Allerede på åpningssporet/tittelsporet «Everything We Know Into A Black Hole» får man vibber à la «Fascination Street», og det er mer enn åpenbart at dette er et uttrykk disse gutta mestrer til fingerspissene.

Blant de mange høydepunktene finner man også «Stain Remover», som også er utgitt som singel med dertilhørende musikkvideo. Årgangsound og desperasjon er nøkkelord. «No Remedy» briljerer med dystopiske grooves, mens den ambivalent upbeat-melankolske «There Is Something Wrong With Our Hearts» er ett av mange bevis på hvor godt stemmen til vokalist Gøran Karlsvik (Damokles, Contrarian) kler musikk av denne typen. Fans av The Cures storhetsdager vil definitivt også kunne legge sin elsk på «Permasleep».

Albumet er produsert av Gunnar Kjellsby og This Sect, med mastering av Audun Strype. Trenger du en motgift mot vårsolas humørboost har du alt du trenger her!

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*