Nytt singelslipp fra The Needs

Foto: Jonathan Vivaas Kise
The Needs med singel nummer tre fra nært forestående debutalbum. You Need The Needs slippes 6. september gjennom Jansen Records.

The Needs oppstod på Tøyen i Oslo en varm sommerdag blant kaffedrikking og vidåpne kalendere. Musikken er inspirert av «strender, teite hunder og kjedsomheten som oppstår mellom turneer». De er Norges nye power-pop band, med Bendik Brænne i spissen sammen med medlemmer fra Kvelertak, Oslo Ess og Honningbarna. I dag slipper de den nye singelen «Hey Wake Up».

Debutalbum rundt hjørnet

Musikken er inspirert av «strender, teite hunder og kjedsomheten som oppstår mellom turneer».

Tidligere i år har de sluppet låtene «Summerbore» og «I Regret It» fra det kommende debutalbumet You Need The Needs, men allerede for noen uker siden spilte de på Øyafestivalen. Det er lettbeint og sommerlig, med en rimelig rett-frem tekst som man lett kan kjenne seg igjen i og hvor man selv kan velge hva man leser mellom linjene. Det blir spennende å høre albumet når det slippes 6. september via Jansen Records.

Det blir også releasekonsert på BLÅ 27. september for You Need The Needs. Bandet gir følgende gode forklaring på albumets smått bombastiske tittel:

«Hva trenger du for å overleve? Primærbehov som mat, vann og tak over hodet, selvfølgelig – men er du som oss, er gitarbasert musikk med uimotståelige refrenger og enorme riff, helt der oppe med familie og en lønn man kan leve av. Det her The Needs kommer inn i bildet. Du trenger – you need – The Needs.»

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*