Singeldebut fra FIGHTS!

Foto: Promobilde
Frisk og festklar scandi-punkrock fra lovende nykommere.

FIGHTS er et ferskt Oslo-basert band bestående av vokalist Sivert Moe, trommeslager Eirik Langva Lie, bassist Sigve Kvitvik og gitarist Markus Uttisrud. Kvartetten spiller punk med tydelige/kledelige koblinger til den klassiske scandirocken, og gir i dag ut sin aller første singel «Asbestos High».

Knallsterk debut

På det konseptuelle plan lover FIGHTS intellektuell storhet, med dypsindige tekster om alt fra asbestbefengt rus til dødelige flygefisk.

«Asbestos High» er en knallsterk debut med et fett semi-metallisk lydbilde som smaker av både rølp og fare. Den smått nostalgiske sounden toppes av vokalist Moe, som har en grov og grisefet røst som sender tankene litt i retning Mantar.

På det konseptuelle plan lover FIGHTS intellektuell storhet, med dypsindige tekster om alt fra asbestbefengt rus til dødelige flygefisk. Beboere og besøkende i hovedstaden vil snart kunne oppleve bandets to første konserter noensinne, da de spiller på Enga og Vaterland henholdsvis 6. og 7. september. Disse gutta kommer vi garantert til å høre mer om.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*