Omfattende og spennende prosjekt fra rapartisten Pats Nichols

Foto: Patrick Engevold
Undergrunnsfavoritten Pats Nichols presenterer første del av paraplyprosjektet Første Sesong, med singelen «Sjekk Meg Ut» som ble sluppet i dag. Låta er et perfekt tilskudd til den norske rapscenen.

«Sjekk Meg Ut» er produsert av Dusty D. Låta har en kompakt og spretten grimebeat, som lett får en ut av sofaen. Den har lekne linjer, variert flow og refrenget er både intenst og drivende. Vi får et statement og en heads up mot slutten av låta, hvor Pats kroner seg selv med tittelen «Norges beste penn».

Cover: Jimmy Andersson
Første av fire sesonger 

Første Sesong varer i hele 2021, og er starten på et fireårs langt prosjekt fordelt over fire deler. Prosjektet vil inneholde singler og musikkvideoer samt EP og album. «Andre Sesong» starter januar 2022, og «Tredje Sesong» starter januar 2023. I 2024 slippes albumet, som er et produkt av de tre sesongene. Pats ønsker å bidra til noe annet innen den norske rapscenen, så konseptets fokus er å prøve nye ting innen rapsjangeren. Det omfattende prosjektet vil vise flere sider av Pats, som en leken rapper, dyktig låtskriver og en artist som kan stå på flere ben innen forskjellige uttrykk.

Pats Nichols har vært en undergrunnsfavoritt i mange år. Han er dobbel mester i battlerap-ligaen Skeez TV, nådd 10.plass på Spotify Norway’s Viral top 50 og gjort en god del samarbeidsprosjekter med andre artister. Blant andre Big Daddy Karsten, Klish, RSP og Tuva Syvertsen.

Vi gleder oss til å følge prosessen og anbefaler å sjekke «Sjekk meg ut».

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*