Online-konserter – Hva skjer fremover

Gluecifer @ Tons of Rock 2019 - Foto: Johannes Andersen
Det er mange online-konserter med den pågående unntakstilstanden.

Etter at man nå verden over begynner å stenge alt av arrangementer så har artister trukket til nettet for å fremme sin musikk og gi publikum en opplevelse som man tidligere fikk på live-konserter. Som et magasin som lever for musikk og kultur så er også vi tvunget over i en ny verden som vi ikke tidligere har erfart.

Vi vil med dette forsøke å lede oppmerksomheten for våre lesere over på de online-konserter som artister og andre arrangerer omkring i vårt land. Det er vel også mulig at man kan nå frem til ett nytt publikum som tidligere ikke hadde mulighet for å gå på konsert og man finner kanskje nye favorittartister som ellers ville ha gått under radaren.

Her følger en liste med de online-konserter som vi har oversikt over. Vi vil forsøke å oppdatere den fortløpende, men det er bare for den enkelte å søke på nettet for vi vet at det er mange konserter vi ikke får med oss.

Publisert: 14.mars

Søndag 14. juni

20:00 Thousands on a Raft – Live stream fra Nidelven Bar & Scene, https://www.facebook.com/events/2642259042711697/
20:00 Sindri-streamkonsert med faktisk publikum @ ROCK IN, https://www.facebook.com/events/905704789943079/
21:00 Big Dipper Sessions: Lars Lillo-Stenberg, https://www.facebook.com/events/350040989294500/

Det er nå tre måneder siden det hele startet 12 mars. Mandag 15. juni åpnes det for live konserter med inntil 200 publikum tilstede. Antallet online-konserter har også falt betraktelig.
Med dette i tankene så har vi kommet frem til at det nå er en fin anledning til å avslutte denne oversikten og at vi som har jobbet med dette også vender tilbake til mer normale tilstander.
Vi holde denne listen oppdatert frem til 14. juni.

Takk til alle som har vært innom, håper dere har hatt glede av dette og ikke minst takk til alle artister og arrangører som faktisk har gjort at vi alle har fått litt følelse av å være på konsert i denne merkelige tiden vi har vært gjennom.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*