Osibisa kommer med 50-års jubileumsutgave

Den 30. september slipper afro-rock legendene Osibisa 50-års jubileumsutgaven Sunshine Day: The Boyhood Sessions på Red Steel Music.

For første gang er alle sporene som opprinnelig ble vurdert til den universelt anerkjente Oscar-vinnende Richard Linklater-filmen Boyhood 2014 samlet på et album.

[iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/vgKYh6TSMJM» title=»YouTube video player» frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture» allowfullscreen></iframe]

Sunshine Day

 For i dag som alt åpner opp igjen er på mange måter en lykkens dag. Det er bare å danse og glede seg over dagen med «Sunshine Day»!

Linklaters produksjonsteam tok kontakt med bandet og produsent deres under jakten på musikk som ville oversette og forbedre filmens historie. Det ble en soleklar beslutning å velge musikken til Osibisa, med sine kjente kryss-rytmer som eksploderer av lykke. Verket flyter over av det glade solskinnet og uskylden fra barndommen, som resonerer perfekt med filmens dristige og engasjerende fortelling.

Den berømte hitten «Sunshine Day», som også er kjent i filmens lydspor, får nå selskap av sjeldne innspillinger, remikser og livespor hentet fra Osibisas dype brønn av afro-rock innspillinger. Disse har aldri blitt utgitt før, men fra torsdag kan de høres på bandets jubileumsutgave. To av sporene ble sluppet på strømmetjenestene fredag den 17. september og er allerede tilgjengelig.

Albumet er den perfekte gave fra det unike, banebrytende og svært innflytelsesrike vestafrikanske, London og karibiske brødrebandet. Perfekt for både gamle og nye fans som liker afro-rock og ikke minst, perfekt med en gladlåt på en sånn dag som i dag. For i dag som alt åpner opp igjen er på mange måter en lykkens dag. Det er bare å danse og glede seg over dagen med «Sunshine Day»!

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/album/5pUP8sVGfJ51n8EbnpiqOZ» width=»100%» height=»380″ frameBorder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*