Oskar Bjørkum er ute med musikkvideo til låta «Mens vi venter»

Oscar Bjørkum Pressefoto
Pressefoto
29. oktober slapp Oskar Bjørkum den stemningsfulle singelen «Mens vi venter». Låta hadde deilige sommervibber, fengende melodilinjer og et gjestevers av Ozias (BLKTSD). Nå er endelig musikkvideoen her!

Det er rundt to år siden Oskar Bjørkum dukka opp som en lovende popstjerne på musikkhimmelen. Han har fem singler ute på streamingtjenestene og det som kjennetegner sounden hans er at den fengende! «Mens vi venter» faller under samme beskrivelse og nå er den Henrik Pukerud-regisserte musikkvideoen ute!

Du kan lese mer om singelen «Mens vi venter» her.

«Videoen visualiserer den litt ville teksten med morsomme metaforer, egenlagde rekvisitter og vakre farger. Filmen ble spilt inn over en helg i Kristiansand på locations som Kilden Kulturhus og Baneheia»

Oscar Bjørkum promobilde for låta Mens vi venter
Pressefoto

 

Bak videoen finner vi regissør Henrik Pukerud. Produsent og set-design av Marius Burkovskis Jacobsen. Produsent og klipp står Hanna Kristine Kvandal for. Foto og farge av Anders Holmene Brueland. Statistrollene fylles av Miles Hardy, Magnus Drange, Sander Moseid-Espejord og Benjamin Gundersen. Låta er skrevet og fremført av Oskar Bjørkum og Jo Alfred Ozias Ford Kolltveit. «Mens vi venter» er produsert av Odin Reyes Kjeilen.

Se den fargerike og kreative musikkvideoen til «Mens vi venter» her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*