Oskar Bjørkum har teama opp med Ozias på den nye singelen «Mens vi venter»

Pressefoto
Det var en sommernatt, de hadde nettopp spilt konsert i Horten og energinivået var til å føle og ta på. Oskar Bjørkum, rapperen Ozias og produsent Odin tok turen til studio etter en søvnløs natt fulle av koffein. En time seinere hadde de «fanget viben i en diger kopp» og resultatet av den timen kan dere høre som den nye singelen «Mens vi venter».

Oskar Bjørkun er 24 år gammel og har siden 2020 gitt ut fire solide poplåter. Den nye singelen «Mens vi venter» er den femte i rekka. Oskar har et øre for fengende vokalmelodier og på den nye låta krydrer han med fargerike metaforer og kreative linjer. To år er gått siden debuten «Krystaller», en sofistikert poplåt som plasserte Oskar Bjørkum på det musikalske kartet.

Han fulgte opp med singlene «Sommerfugl» og «Faller på sverd», sjangeroverskridende låter som bidro til å ytterligere definere hans artisteri. Tidligere i år slapp han låten med det litt lange navnet «vær forsiktig når du stjeler ifra slottet». Også denne forsterket bildet av en ung artist med mange fasetter, en artist som utvilsomt kommer til å utrette mye.

Oskar Bjørkum – Mens vi venter (Cover)

Fredag 28. oktober slapp han «Mens vi venter» som gjestes av Ozias fra rap-kollektivet BLKSTD. Sammen står de for en av høstens mest fengende utgivelser. «Mens vi venter» er ute på plateselskapet IRMC NORWAY.

Sjekk ut «Mens vi venter» her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*