Øyafestivalen 2021 avlyst

Foto: Johannes Andersen
For andre år på rad ser Øyafestivalen ingen annen mulighet enn å avlyse på grunn av pandemien.

Det kom jo egentlig ikke som noe sjokk slik tilstandene er. Vi er uansett lei oss for at et av årets viktigste begivenheter i Oslo, nok en gang ikke lar seg gjennomføre. Festivalen bruker nå alt fokus og krefter på neste års utgave. De lover at neste år blir den aller beste versjonen av Øyafestivalen noensinne.

«Det føles som et lite mareritt å måtte avlyse Øyafestivalen for andre år på rad. Vårt største ønske det siste året har vært å få samle artister, publikum, festivalarbeidere, frivillige og samarbeidspartnere til en unik festivalopplevelse i Tøyenparken, men det blir ikke mulig med de rammene som myndighetene la fram denne uka. Det er knyttet for mye usikkerhet til rammene som foreligger, og selv ikke «best case scenario» med 5.000 mennesker er forenelig med den publikumsopplevelsen Øyafestivalen skal stå for. Vi har dermed ikke noe annet valg enn å innse at det heller ikke blir Øya i 2021. Selv om vi er lei oss er det en lettelse å kunne komme med en avklaring til alle som har ventet på det. Nå er det bare til å brette opp ermene og starte på nytt, igjen. Vi er allerede i gang med planleggingen av 2022 og lover dere tidenes festivalcomeback i Tøyenparken 10. – 13. august 2022!» – Tonje Kaada, daglig leder.

Gode minner

Det er godt å ha noe og se frem til. Selv om det er trist at vi ikke kan møtes i Tøyenparken denne gang heller. Vi gleder oss skikkelig til neste års utgave. Da skal vi kose oss med deilig musikk, folk og venner. Om vi kan blir det mange klemmer.

Her er noen herlige minner fra tidligere gjennomføring av Øyafestivalen ❤

Foto: Johannes Andersen og Sadan Ekdemir

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*