Paul Bernard er ute med singelen «Bare noen ord II»

Promobilde av Paul Bernard
Foto: Paul Bernard Visuals
Paul Bernard er en artist og produsent fra Askøy. Når PB gir ut ny musikk er det alltid spennende å høre hvilket uttrykk han har valgt denne gangen. Pop, rock, rap, ja, you name it?

Eklektisk er et ord som beskriver Paul Bernards musikk, både som artist og som produsent. Han har flere titalls utgivelser som soloartist på repertoaret og minst like mange hvor han står bak produksjonen på andre artisters låter.

Coverart: Paul Bernard
En ventil for få ut noen «løse tanker».

Fredag 20. august slipper Paul «Bare noen ord II» som er singel nummer to i en serie med låter kalt Bare noen ord. Låta gjestes av Ilive og Nygård.
Låtkonseptet beskriver han som et slags «speaker´s corner», en ventil for få ut noen «løse tanker». Første låt i serien var mer personlig og hadde et mer eksperimentelt musikalsk uttrykk mens låt nummer to holder seg til mer tradisjonell hip-hop i form av fokus på beat og rap.

Gjesteartist Ilive er kanskje et nytt navn for de fleste, men både Ilive og låtens andre gjest, Nygård er godt drevne i gamet og har vært aktive i lang tid under forskjellige alias.

«Bare noen ord II» er produsert av Paul Bernard og gis ut på Valiant Sounds. Du finner den der du streamer musikk!

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/track/73v1Y365I2DaCtQ91PWmie» width=»100%» height=»380″ frameBorder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*