Ny singel fra Ponette – Ekte girlpower

I dag slipper det Oslobaserte elektroakustiske pop-bandet Ponette singelen Gun, på sin egen nystartet label Necropop. 

Promofoto

Låtas sugerende, mørke og energiske lydbilde som forplanter seg dypt, dypt inn. Med støyende gitarer, glitchy synther, drivende elektroniske trommer og en dominerende fresh-pop vokal. En låt med smooth blanding av de harde og melankolske elementene.

Gun henter inspirasjon fra både nederlandsk techno og hardcore à la Blood Command. Teksten har sterke undertoner av girlpower, og man kan vel også legge til appellen til følelsen av sterk gi faen hodning.

Forrige utgivelse Freak (2017) ble kort tid etter slippet, fremmet i den offisielle Spotify-spillelisten “Fresh Finds”, som har over en halv million følgere fra hele verden. I tillegg ble den brukt i tv-seriene «Javla Homo», «Unge Lovende» og «Monster».

Ponette spiller en del konserter fremover, og har releasekonsert for singelen på Blå sammen med elektropunk-duoen Hysj allerede i kveld. Sist Ponette spilte på Blå var under fjorårets By:Larm-festival, og musikken ble i den anledning karakterisert som “dansbar shoegaze». Det er bare å glede seg!

Jammen var det en musikkvideo der og.

Facebook

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*