Posterboys ute med enda et singelslipp

Foto: Pressebilde
På fredag slapp Posterboys singelen «No One Else Will Ever Understand», fra sitt kommende andre album Foods, som slippes 14.februar på Vestkyst Records.

Posterboys’ catchy powerpop er umiddelbart fengende, og er spilt inn på to hytter i henholdsvis Norge og Sverige. Ofte på natta, og ofte med takes som kanskje ikke var helt perfekte, men som fanget den ujålete band-energien de til enhver tid jakter på.

Inspirasjonen er åpenbart hentet fra både 80- og 90-tallet, tiden da slacker- og college-rocken ledet an i den amerikanske undergrunnen. Med seg på perkusjon, på alle låtene på det kommende albumet, har de Christer Engen (Turboneger).

Deres nye album handler om å ta vare på følelsen de hadde da de startet opp på ungdomsskolen way back when.

Posterboys har aldri gitt slipp på den gleden de hadde på de første øvingene. Deres nye album handler om å ta vare på følelsen de hadde da de startet opp på ungdomsskolen way back when.

De oppsummerer følelsen slik: «Den første gitaren man fikk som storøyd trettenåring, eller det flunkende nye trommesettet som foreldrene dine satte opp i kjellerstua til naboenes store frustrasjon – det er noe spesielt med de minnene der. Eller hva med den gleden man fikk da man slo den første akkorden på øvingslokalet, med forsterkeren stilt så høyt man aldri hadde hatt turt før.»

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*