PREMIERE: Spira – Helt Propell

I morgen slipper rapperen Spira en fengende og personlig singel fra sitt kommende album. Sjekk ut låta hos oss allerede i dag!

Spira, kjent av postbudet som Steffen Falch, er en rapper fra Toten.  Han har fremført egenprodusert materiale siden han var 13, og særpreges av at han rapper på Toten-dialekt. Erfaringspoengene har ikke gått til spille; han har jobbet med store som Tommy Tee, Onkl P, Joddski og Johan Larsson. Morgendagens utgivelse bærer navnet «Helt Propell», og er ordsmedens andre singelutgivelse. Sjekk den ut nedenfor!

Ingenting varer evig

Som ved tidligere utgivelser blir teksten levert med den umiskjennelige Toten-dialekten, noe som bidrar ytterligere til at låta får et personlig preg.

Ikke alle bekjentskap varer livet ut, noe Spira har gjennom livet erfart på den harde måten. Erfaringer av denne sorten er inspirasjonen bak «Helt Propell». Som ved tidligere utgivelser blir teksten levert med den umiskjennelige Toten-dialekten, noe som bidrar ytterligere til at låta får et personlig preg.

Rapperen sies å ha utviklet seg siden hans forrige albumutgivelse, fjorårets «Puster Inn». Oppfølgeren forventes allerede i høst, og vil bli gitt ut i samarbeid med MTG Music. På den kommende fullengderen er produsent og komponist Kim Morten Mohn i Idunsfella Studios en sentral kollaboratør, og samarbeidet funker i følge Spira selv «som hånd i hanske».

https://soundcloud.com/mtg-music/spira-helt-propell/s-Do55t

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*