Premiere: Spira – Ville bare høre

Foto: Promobilde

I morgen slipper Spira feat. Joddski & Jan Steigen singelen «Ville bare høre». Hør den hos oss allerede i dag!

I morgen slipper Spira (feat. Joddski & Jan Steigen) singelen «Ville bare høre». Hør den hos oss allerede i dag!

Den heller jordnære Toten-rapperen gir i morgen ut siste siste singel før albumslippet senere i oktober. Sammen med produsent Kim Mohn / Idunsfella ønsker Spira med låta «Ville bare høre» å sette fokus på at folk ikke er så edle i tankegangen som de kanskje ser for seg at de er.

Bygdestigma

‘Je ville bære høre’ bygger på fordommer, ja rett og slett en form for innlandsrasisme.

Låta handler nemlig om fordommer, nærmere bestemt de mange virker å ha om folk fra mer rurale strøk. Spira greier ut om dette med følgende ord:

«‘Je ville bære høre’ bygger på fordommer, ja rett og slett en form for innlandsrasisme. Ær bygderap kænskje litt for dumt? Vell, det blir itte tydeligere enn å ta 34 bussen i Oslo, peke ut en random person og spørre: ‘hvem har lavest IQ av bergenseren, trønderen og totningen? … Totningen sa folk. Så je ville bære høre»

I den anledning passer det godt at på «Ville bare høre» er laget sammen med selveste Joddski og Jan Steigen, som begge kan trygt sies å ha en knytning til distrikts-Norge. Det kommende albumet Var det verd det er Spiras tredje fullengder, og er resultatet av tusen timer i Idunsfella Studios.

Sjekk ut «Ville bare høre» her!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*