Premiere: Susanna slipper singel fra kommende EP

Signe Fuglesteg Luksengard
Premiere: Fredag 26. august slipper Susanna singelen «Come Avalanche», første låt fra Ep-en Elevation Extended som slippes i september. Du kan høre den fine, mystiske og drømmende tolkningen hos oss allerede i dag.

«Come Avalanche» er et vakkert, drømmende og flytende spor hvor det er kvinnestemmer mikset med skraping fra kassettbånd, fioliner og synth som skaper mystisk stemning. Låten er en perfekt introduksjon til den kommende Ep-en, som er enda en vakker og kunstnerisk utgivelse fra denne kanten hvor Susanna, Stina Stjern og franske Delphine Dora har innspilt sammen.

Elevation Extended

Vi har en kunstnerisk og vakker høst i møte. Her er det mye å glede seg til.

“Vi møtte faktisk ikke Delphine før i våres”, sier Susanna. “Til tross for at vi allerede hadde laget Elevation albumet sammen. Det var en slags covid-aktig innspilling med en lang-distanse utveksling av idéer, musikk og filer. Så det var stort å endelig møtes og å være i samme rom. Resultatet er denne nydelige EPn, og jeg ser frem til konsertene vi skal spille sammen fremover.”

Ep-en Elevation Extended inneholder nye låter, samt en helt ny enestående versjon av tittelsporet til Baudelaire-albumet Elevation, som ble sluppet i april i år. Et sterkt album rost av kritikerne:

“Kunst – stor kunst” 6/6 Nettavisen

“Årets plate kom tidlig i år” 6/6 Bergensmagasinet

“Spill levende kunstverk” 5/6 Dagsavisen

“Sterke stemninger og mørk skjønnhet” Dagens Næringsliv

Vi har en kunstnerisk og vakker høst i møte. Her er det mye å glede seg til. I tillegg til at Susanna slipper en utvidelse av Elevation bare noen måneder etter at albumet ble sluppet, klargjøres det også til turné med blant andre disse konsertene:

15.09.22 Trykkeriet Scene, Trondheim

16.09.22 Nonfigurativ Musikk Café Uro, Tønsberg

17.09.22 Bærum Jazzfestival, Bærum

Mye og se frem til fra den denne kanten altså. Her er utvidelsens første smakebit, «Come Avalanche» fra Ep-en Elevation Extended.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*