Shaving the Werewolf ute med ny musikkvideo

Promobilde av Shaving the Werewold
Foto: Promobilde
Oslo-bandet Shaving the Werewolf er ute med sin rimelig spesielle og psykedeliske musikkvideo til låta «Adapt and Die». Sjekk den ut her!

Shaving the Werewolf kom til verden i 2010 og debuterte på scena året etter, hvor de de gikk rett i strupen på publikum med deres kompromissløse sound og scenetekke. De har ikke sluppet taket siden. Bandet beskriver musikken sin som «en kombinasjon av energien og fiendtligheten til hardcore, dissonansen til støyrock og fremmedgjøringen til avant-garde. Den vidstrakte inspirasjonen lapper de sammen slik Frankenstein gjorde med kroppsdeler, og resultatet ter seg som en forkvaklet karikatur av utgangspunktet«.

Live har bandet blitt beskrevet som å «se på et bilkrasj utfolde seg i saktefilm eller en mann som moser hodet sitt i en murvegg gjentatte ganger i ren frustrasjon. Det er et overkjørende skue som tygger og spytter ut både publikum og band«. Shaving The Werewolf består av Babs på vokal, Kenneth på trommer, Vegard på synth, Snorre på gitar og Thomas på bass.

Låten «Adapt and Die» er tittelsporet fra fjorårets EP. Den er et sammensurium av låtkomponenter som er tvangsgiftet med hverandre. Sortmetallen må sitte på bordet med hardcore’n de ikke har noe til overs for, for så å bli invadert av et catchy refreng som insisterer på at alle skal høre på det. Teksten er en høykonsentrert skildring av en livslang dårlig dag.

Videoen er en helanimert, snodig og psykedelisk musikkvideo, som følger livet til en larve fra start til slutt i en verden hvor ingen hører hjemme. Den er animert og komponert av Stig Fostervold, og redigert av Stig Fostervold og Vanessa Storøy Merine.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*