Singelslipp: Cornic – Fly

Pressefoto
Siden sommeren 2022 har Cornic blitt et navn som dukker opp her og der. Han braste inn på livescenen med singelen «Mammasønn» og har siden spilt en shitload med konserter. Hver gang han entrer en scene er det som magi. Han trollbinder publikum. I tillegg til å være en ekte showman er musikken hans gjennomført og anbefalt (hele 4 ganger av NRK P3)
 Pressefoto

Fredag 24. februar slipper Cornic singelen «Fly». Han forteller at sounden lener seg mot fransk «cloud rap» med sin svevende melankoli. Starten på «Fly» ble til på Høyskolen Kristiania under en jam session. Cornic og kompisene Philippe Hveem og Nadire Chayer jamma fram melodien. «Så tok jeg med meg prosjektet hjem, lagde beaten ferdig og skrev teksten» sier Cornic.

Pressefoto

Victor Cornic er fransk-norsk noe som reflekteres i både tekstene og produksjonene hans. Om han bruker det franske språk eller drar inspirasjon fra musikken i Frankrike, er det særpreget i alt han gjør. På den nye singelen «Fly» er han både utleverende og snakker i koder. Teksten er åpen for tolkning, som all kunst burde være. «Fly» er produsert og skrevet av Victor Cornic med Philippe Hveem på gitar og Nadire Chayer på bakgrunnsvokaler. Mikset av Johnny André Vinje Brist og mastret av Snorre Sønderland. Singelen slippes på Badstu Records.

Er du klar for å fly med Cornic? Sjekk ut den nye singelen «Fly» her: [iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/track/1OCX7wvdNMomhcBgd9HVZR?utm_source=generator&theme=0″ width=»100%» height=»352″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture» loading=»lazy»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*