Singelslipp fra Slomosa

Tundrarockerne Slomosa slipper i dag singelen «In My Minds Desesrt» via Apollon Records.

Slomosa er en Bergen-basert kvartett bestående av vokalist/gitarist Benjamin Berdous, gitarist Tor Erik «Totto» Bye, bassist Marie Moe og trommeslager Severin Sandvik.

I dag gir bandet ut «In My Minds Desert», som er den tredje og siste singelen fra deres kommende debutplate, som etter planen kommer i august.

Tilpasset norske forhold

Et tiltalende lydbilde som mestrer å være tungt, groovy, og smått poppete på samme tid.

Sjangermessig har de gitt musikken sin det kledelige navnet «Tundrarock», som i korte ordelag kan oppsummeres som ørkenrock med opphav i et kaldt land. De har brakt uttrykket til Californias «Palm Desert»-scene til Bergen og ispedd grunge, punk, og svære refrenger. Resultatet er et tiltalende lydbilde som mestrer å være tungt, groovy, og smått poppete på samme tid.

Fra før av har Slomosa gitt ut singlene «Horses» og «There’s Nothing New Under the Sun». I likhet med disse er dagens singel spilt inn i 2019 i Lokalet Studio i Bergen, med Eirik Marinius som medprodusent og  Iver Sandøy som mastering-mester. Sistnevnte er nok mest kjent som trommeslag i bl.a. Emmerhoff & The Melancholy Babies, Ivar Bjørnson & Einar Selvik, og ikke minst mektige Enslaved.

Vi gleder oss til debutskiva, og koser oss i mellomtiden med «In My Minds Desert»!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*