SKAAR albumdebuterer!

Foto: Kristian Flygel
Det Bergen-baserte rockebandet gir i dag ut sin første skive «Feed Me To The Stars».

SKAAR er en kontinuasjon av bandet SNØ, som i 2015 ga ut albumet «Mira». Bandets utspring er vokalist Karla Lesley Jaeger, som inviterte Andreas Melve og Petter Soltvedt (gitarer), Dávid Mágyel (piano), Ulf Legernes (trommer), og Thor Saunes-Skarsgaard (bass/synth) til å ta del i hennes hemmelige prosjekt. Bandet tilbrakte to og en halv uke av fjoråret i et studio i Glasgow, og «Feed Me To The Stars» er resultatet av dette.

Tilbake til kontinentet

SKAAR erindrer et særdeles positivt samarbeid, og omtaler produsenten som «den nye kjærligheten i vårt liv, enten han vil det eller ikke

Produsent på plata er Tony Doogan, som har jobbet med artister som Mogwai, Belle & Sebastian, og Teenage Fanclub. SKAAR erindrer et særdeles positivt samarbeid, og omtaler produsenten som «den nye kjærligheten i vårt liv, enten han vil det eller ikke.» I forkant av dagens utgivelse har bandet sluppet singlene Manic Moonlight og MIO, som begge naturlig nok har funnet veien til «Feed Me To The Stars».

Bandet har høstet gode tilbakemeldinger i utenlandsk presse, som både hyller konsertene deres og sammenligner dem med band som Radiohead, Kate Bush, og PJ Harvey. Snart skal bandet tilbake til kontinentet igjen, men det vil også være plenty med muligheter til å få sett dem i Norge også i mars og april. Sjekk ut «Feed Me To The Stars» under!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*