Dobbelsingel fra Skambankt

Foto: Paal Audestad
I dag gir jærbuene ut låtene For En Evighet og Om Nettene.

Skambankt har all grunn til å være fornøyd med 2018. Fjoråret inneholdt mange oppturer; fullengderen «Horisonten Brenner», livealbumet «Live At Rockefeller», en omfattende norgesturné, og A-listing på intet mindre enn fire radiokanaler.  Bandet fikk rikelig med hyllester og high fives fra både fans og presse, og «Horisonten Brenner» ble en gjenganger på mang en «Årets Album»-liste (deriblant hos oss). Med et slikt annus mirabilis i ryggen kunne man tilgitt Skambankt for å hvile litt på laurbærene i 2019, men dengang ei – bandet fortsetter å leve opp til myten om den hardtarbeidende jærbuen.

En ny runde (skam)pryl

Dersom du ikke fikk anledning til å se Skambankt i fjor, har du mange muligheter den kommende tiden.

Etter at fjorårets turné var ferdig var det nemlig rett hjem til studioet for å lage ny musikk. Over tid har bandet jobbet jevnt og trutt med å sette sammen nytt materiale. Bandet skal ut og spille igjen i år, og frontmann Terje W. Røthing var derfor av den rause oppfatning at «det var på sin plass å slippe et par nye låter.» Låtene er innspilt i en gammel kirke som har vært en del av det nå nedlagte mentalsykehuset Dale i Sandnes.

Dersom du ikke fikk anledning til å se Skambankt i fjor har du mange muligheter den kommende tiden. Våre lesere i Kristiansand kan ta turen til Kick allerede i kveld for å se dem spille med The Dogs, og i morgen er de tilbake på Rockefeller hvor det vanker en ny runde (skam)pryl. 22. februar spiller de på Byscenen i Trondheim, og Bergen og Hamar blir besøkt henholdsvis 2. og 16. mars. Lad gjerne opp med de nye låtene!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*