SOFIA – Hollow

FOTO: SOFIA
SOFIA er tilbake med en ny singel, denne gangen på egenhånd, uten Coucheron ved sin side som tidligere. Låten er produsert av Toothfairy-kollega JNS, så dette er spennende saker!

SOFIA er ingen fremmed for oss her i disharmoni. Vi har tidligere skrevet både hennes opptreden på Toothfairys Label Night i november, og singelslippet like etter. Nå slipper SOFIA en ny singel, «Hollow», produsert av JNS! Hennes to forrige singler, «Fake It» og «Follow You» har i skrivende øyeblikk nesten halv million avspillinger, og det bare på Spotify!

Gjennom sitt samarbeid med Coucheron har hun fått mye oppmerksomhet fra en rekke store navn. Deriblant finner vi navn som 730.no og Klassekampen her hjemme! «Follow You», som vi skrev om i vinter har siden den tid høstet mye oppmerksomhet og lovord, og det er ingen tvil om at dette kommer til å gjelde SOFIAs nyeste også.

Coverart «Hollow»

«Hollow» er en fengende låt, som passer like godt på fest, i bakgrunnen hjemme, og de fleste muntre tilsetninger. Låten minner om den funkyere sounden vi pekte til når «Follow You» kom, og det virker til at dette virkelig er en ny trend i pop’en. SOFIAs magiske stemme er fortsatt like fantastisk, og også denne kommer til å havne i undertegnedes rullerende spilleliste! «Hollow» fra SOFIA er nå tilgjengelig der du hører musikk!

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*