Sørlandsartisten Elli er ute med ny singel!

Pressefoto
I 2019 deltok Elli i det populære talentshowet The Voice på TV2 og siden har hun gitt ut flere singler. Singelen «Closer» fra 2022 har over 66 000 streams på Spotify. Den 26 år gamle up and coming artisten har også samarbeidet på Magsoincs «Only You» som har blitt sett over 500 000 ganger på YouTube.

Med Ariana Grande, Victoria Monét og Beyoncé som inspirasjonskilder har Elli klart å finne sin egen tilnærming til musikken. Hun har klart å fange oppmerksomheten til både publikum og kritikere. Elli skriver om kjærlighet, følelser og relasjoner og som lytter tolker jeg det som ektefølt. Den nye slippet «Ups & Downs» er intet unntak. Singelen er produsert av 2x platina-selgende Oscar Almquist.

Elli er en up-and-coming artist som gjorde seg bemerket etter å ha deltatt i The Voice Norge i 2019. Hun har siden den gang gitt ut flere singler, blant annet «Closer», som er streamet over 66.000 ganger. Flere av hennes låter har fått betydelig oppmerksomhet hos Spotify sine mest populære spillelister, inkludert New Music Friday, Ny Pop og EQUAL: Norway. Den 26 år gamle R&B-artisten har også samarbeidet med MagSonics på låta «Only You», som har over 500 000 visninger på YouTube.

Pressefoto

“Jeg skrev “Ups & Downs” rett etter jeg møtte kjæresten min, og det ble den mest sårbare og inderlige låten jeg har skrevet. Sangen handler om å være der for hverandre gjennom livets opp- og nedturer, og å ha et bånd og et forhold som føles nært og ekte. Teksten kom ganske fort til meg, og beskriver egentlig bare mine følelser for ham” – Elli

I tillegg til sine utgivelser har Elli spilt flere vellykkede konserter. Blant disse er oppvarming for TIX på Fevikmessa, i tillegg til flere opptredener på større og mindre scener. Med sin særegne stemme og gjenkjennbare tekster, har Elli etablert seg som Sørlandets nye R&B-håp. Gjennom låtene sine har hun vist en evne til å bevege publikum, og skapt engasjerende musikk som har tiltrukket seg lyttere fra hele verden.

Hør den hjertefølte singelen «Ups & Downs» her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*