Soul Theory har fått med seg Sjef-R, Sirkel Sag og Linni på ny singel

soultheory_logo_black
Logo: DRIKS
Det sekundet den nye singelen «Køyr på» kicker i gang er det ingen tvil, det er Soul Theory som står bak denne nye bangeren! Mandag 16. mai slipper han nemlig singelen som forener Oslo, Bergen og Ørsta på en og samme låt.

Soul Theory er en av Norges desidert beste produsenter. Sounden hans er gjenkjennbar helt enkelt fordi den er unik. Med artister som amerikanske Craig G, Heltah Skeltah, Illmaculate, Tech N9ne og Krizz Kaliko som bare er et lite knippe navn på tidligere samarbeid, er påstanden om at han er en av de beste her til lands lett å backe opp. I tillegg til å ha jobba med mange utenlandske artister har han også jobba med de aller fleste rapperne som har noe å komme med her i Norge. Navn som OnklP, Chirag, Jester, Big Daddy Karsten, Nils m/ Skils, Son of light, Sidebrok og mange, mange flere. Det er ikke annet å si enn at katalogen hans er føkkings amazing!

Foto: Marte Johansen

På sin helt ferske singel «Køyr på» har han fått med seg Sjef-R og Sirkel Sag fra Ørsta og Linni fra Bergen. Oslo-produsenten Soul Theory leverer sakene som bare han kan. Samplinga har en lekenhet over seg som rammes inn av deilige boom bap trommer og en basslinje som får sjela til å dirre. Når de tre rapperne «kjører på» over produksjonen med hver sin særegne stil og tilnærming til temaet, klaffer alt!

«Låta handler om å kjøre på! Men kjøre forsiktig! Kjøre ansvarlig! Men å kjøre på! Køyr på!» – Soul Theory

Cover: BLEKK

«Køyr på» er mikset og mastret av Poppa Lars og coveret er laget av BLEKK. Soul Theory slipper også en ny EP i juni med legender som Thirstin Howl the 3rd, Rockness Monsta (Heltah Skeltah), Guilty Simpson og Frank N Dank. Soul Theory legger til «EP´en inneholder tonnevis med scratching av Norges egne White Shadow». Sweet!

Hold øya på veien, crank opp volumet og bare «Køyr på». Sjekk den ut her:

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/album/7EHzYYP3ppsrapvICdkqQi?utm_source=generator» width=»100%» height=»80″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*