Splitsingel fra Thee K-OTICS og Hayeminol

Thee K-OTICS kaller sin nye singel for sitt personlige epos. Foto: Ketil Hardy
Rockebandene Thee K-OTICS og Hayeminol gir ut splitsingel på limitert vinyl gjennom Westergaard Records – og feirer det med hver sin konsert i kveld!

I dag lanserer de eksplosive bandene Thee K-OTICS og Hayeminol en splitsingel på vinyl gjennom undergrunnsnorges mest produktive plateselskap Westergaard Records. Utgivelsen er veldig limitert, med bare 60 håndtrykte eksemplarer! Thee K-OTICS’ bidrag er låta «Kaleidoscope City».

– Dette er en låt som ifølge Ånon fra Haymenol, kunne glidd rett inn på The Stooges sitt epos, Funhouse fra 1970, forteller låtskriver Thor Erik Havn.

– Hovedfokuset i sangen er et veldig enkelt, men tydelig fuzza primal-gitarriff, godt inspirert av gitargud numero uno Ron Asheton, men en lett apokalyptisk tekst og stemning. Lydbilde er både tett og luftig på samme tid, og er fylt med lydeffekter fra Mellotron (spilt av nevnte Ånon), Theremin, Wah-wah pedal og perkusive elementer. Dette er Thee K-Otics sitt personlige epos!

Hayeminols Ånon Bakkjen bidrar på Thee K-OTICS’ store epos på mellotron. Foto: Marius Kromvoll
Eksklusivt bonusspor

På den andre siden av splitsingelen finner vi Hayeminols eksplosive spor «You Talk Too Much».

– «You Talk Too Much» er en eksplosiv, dynamisk garasje-psych-power-pop-hard-rock låt i like deler the Only Ones, Syd Barrett og AC/DC. Det er bandets første utgivelse med nykommeren Jonas Thuland på bass og koring, forteller Ånon.

Begge låtene er også tilgjengelige på strømmetjenester, men Hayeminol byr på bonussporet «Everything You Need» på vinylutgaven.

«Kidsa» i Hayeminol er knapt fyllt 20, men har allerede 3 album på CV-en når de nå gir ut splitsingel med Thee K-OTICS. Foto: Promo
Live på hver sin scene

Slippdagen i dag byr også på to store begivenheter for begge bandene. Hayeminol skal varme opp scenen for de legendariske Dinosaur Jr. på Rockefeller. Samtidig vil Thee K-OTICS opptre på Under Oslo-festivalen. Overskuddet til festivalen går til inntekt for Redd Barna.

Splitsingelen er tilgjengelig fra og med i dag på vinyl gjennom Westergaard Records. Ikke gå glipp av sjansen til å sikre deg en kopi av denne eksklusive utgivelsen!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*