TØFL – Eg Ska

I dag slipper Indiepop-bandet TØFL sin første EP, «Eg Ska», via Brilliance Records. Utgivelsen består av fem energiske låter som kommer våren i møte.

Foto: Cato Romero

I januar 2017 ga Stavangerbandet ut sin debutsingel Alle Andre Får Lov. Singelen ble godt tatt imot, og gutta etterlot ingen tvil om at de er et band som er verdt din oppmerksomhet. Etter at singelen kom ut har TØFL gitt Norge mersmak.

Sammen med Alle Andre Får Lov, finner vi på «Eg Ska» låtene Avatar, Evig Ung, Tunneler og Nokia 105. Sistnevnte kom ut 23. mars og ble listet av P3. Sangene inneholder myke gitarer, energiske rytmer og en særegen vokal.

Norgesturne og slippfest

Sangene inneholder myke gitarer, energiske rytmer og en særegen vokal.

De siste to årene har gutta brukt på å profilere seg i det norske musikklandskapet. Dette har resultert i oppvarmingsjobber for blant annet Dagny, Sløtface og Silja Sol. I april startet TØFL sin Norgesturne, hvor de har spilt og spiller i Bergen, Trondheim, Oslo og Stavanger. Senest i går spilte de på Dattera til Hagen her i Oslo. I kveld har de slippfest på Hulen i Bergen.

EPen er produsert av Kato Ådland (Sondre Lerche/Silja Sol), Sebastian Waldejer (Thomas Dybdal) og Lasse Lokøy (Sløtface) og mikset av Jørgen Træen (Kaizers Orchestra).

Eg Ska: 9 / 10

TØFL på Facebook

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*