Underwing ute med EP nummer to

Foto: Promobilde
Arendal-baserte Underwing bringer progga grunge til massene. Deres andre EP, Spirals, ble gitt ut 1. juni gjennom Pinecone Records.

Kvartetten Underwing har holdt det gående siden 2016. Bandet henter inspirasjon fra prog-, stoner-, og grunge-genrene, og peker entusiastisk mot Black Sabbath, Alice In Chains, Tool, Soundgarden og Motorpsycho som inspirasjonskilder. De ga ut sin første EP Kaela Upsweed i 2017, og har jevnlig gitt ut nye låter etter dette. Spirals, som ble sluppet nylig, er deres andre EP.

Lønn for strevet

Musikkpressen har vært entusiastisk, og singlene deres har fått over 300 000 spillinger på Spotify,

Det flittige bandet, som har spilt mer enn 60 konserter de siste to årene, virker å ha fått lønn for strevet. Musikkpressen har vært entusiastisk, og singlene deres har fått over 300 000 spillinger på Spotify. Blant de mest populære er låten «Hoof» fra tidligere i år, som bandet også har laget en musikkvideo til. En knapp uke før Spirals ble sluppet ga deg også ut video til «We Lie Awake». Se begge nedenfor!

I følge frontmannen i Underwing, Enyeto Ktori, handler Spirals om å møte de samme utfordringene og erfaringene om og om igjen. Den etter alt å dømme ettertenksomme herren har helt sikkert rett i det han konstaterer at «livet kan sees på som en spiral hvor en konstant utvider ens perspektiver, og endrer sine atferdsmønstre basert på hva du lærer».

Spirals vil understøttes av en turné fra juni til august, hvor en vil kunne se bandet rundt om i landet. Dersom du skal på den gjenoppståtte Hove-festivalen kan du få sett dem allerede 28. juni, mens vi i Oslo må vente helt til 1. august før vi får sett Underwing på Aye Aye Club.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*