Videopremiere: Susanna med usedvanlig vakker video til låten Destruction

Foto: Signe Fuglesteg Luksengard
Susanna er ute med en flett ny video til låten «Destruction». For ikke lenge siden slapp hun albumet Elevation, og det er sistelåten på albumet som nå er ute som musikkvideo.

I 2020 ga artisten ut albumet Baudelaire & Piano, og Susanna er fortsatt inspirert av Baudelaire:

«Baudelaire skriver i diktet om hvordan han lar seg forføre av det vakre og farlig deilige, hvordan det leder han ned i mørket, mot ødeleggelse og forråtnelse. Samtidig minner han oss på at det gamle må dø for at det nye skal slippe til; slik er det også i den kreative prosessen.  i diktet om hvordan han lar seg forføre av det vakre og farlig deilige, hvordan det leder han ned i mørket, mot ødeleggelse og forråtnelse. Samtidig minner han oss på at det gamle må dø for at det nye skal slippe til; slik er det også i den kreative prosessen».

Musikkvideoen til “Destruction” er laget av Shazzula, og er filmet i Nederland og Belgia. Det er en meget stilren, poetisk og mørk video som blir tonefulgt av piano og vakker sang. Det svarthvite uttrykket passer som hånd i hanske til Susannas mørke, melankolske og vakkertriste musikkunivers.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*