46Simmy tar oss med tilbake til varmen med ny heit singel!

Pressbilde av 46Simmy
Foto: Pressebilde
46Simmy er ute med en ny egenprodusert «solskinnsbanger» og ny musikkvideo i det høsten brer seg over landet. Det kan virke som han ikke er helt enig i at sommeren er over ennå.

Fredag 1. oktober slipper 46Simmy singelen «FIVE» som han selv har produsert på labelet Kholebeatz Records. Høsten har allerede banka på forsiktig på ytterdøra, men 46Simmy mener at «Selv om høsten er her, trenger man ikke legge bort feelgood-viben fra sommeren riktig enda». For det er nettopp det «FIVE» er, en feelgood-låt! Med en beat som kan beskyldes for å ha et «south sound» og 46Simmy sin velartikulerte «full blown» søramerikanske aksent, tar Kristiansandartisten oss tilbake til da himmelen var blå og sola varmet.

Coverart av 46Simmy sin nye låt FIVE

 

46Simmy som kan smykke seg med kallenavnet Norges «the king of the souff» har i flere år gjort seg bemerket etter å ha sluppet en rekke sololåter samt samarbeid med artister (og produsenter) som OnklP, Kholebeats, Big Ice, JNS, Oral Bee og Pimp Lotion. I tillegg til samarbeidene i det langstrakte land har han også gjort musikk med Texas-labelet Swishahouse som 46Simmy beskriver som «bucket list-samarbeid».
Singelen «FIVE» har også fått en musikkvideo som er laget av vestgmedia.

Sjekk ut musikkvideoen her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*