Anti-Lam Front med ny låt og musikkvideo

Anti-Lam Front
Foto: Pressebilde
Trondheimspunkerne i Anti-Lam Front er tilbake med en rykende fersk låt og musikkvideo. I dag slipper de singelen «Populistan» fra det kommede albumet Soloalbum.

Anti-Lam Front singelcover til Populistan

Kjapp og melodiøs skatepunk

De er altså godt i gang med å gjennomføre planen sin «å spre trøndersk skatepunk til alle verdenshjørner».

Anti-Lam Front leverer kjapp og melodiøs skatepunk i god 90-talls stil. Bandet består av brødrene Erlend og Erik Lånke Solbu (vokal/bass), Eskild Halvorsen Næss (vokal/gitar), Øyvind Sarheim (gitar/vokal) og Elling Finnanger Snøfugl (trommer/vokal). For drøyt to år siden slapp de den godt mottatte debutplata Tidlig Anti-Lam Front. 

Siden den gang har Anti-Lam Front turnert i Norge med Black Debbath og i Sverige med svenske Lastkaj 14. De har gitt ut splitt-EP med norske Laarhöne og splitt-single med svenske Headless Frank. I tillegg har spilt på Punk Rock Holiday (Punkfestival i Slovenia), med helter som NOFX, Descendents, Pennywise og Propagandhi. De er altså godt i gang med å gjennomføre planen sin «å spre trøndersk skatepunk til alle verdenshjørner».

[iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/WF9uVjVaebk» frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture» allowfullscreen></iframe]

Sverger til suksessoppskriften

Den nye skiva Soloalbum slippes 9. oktober på svenske Second Class Kids Records. Frem til den tid er det bare å varme opp helga med «Populistan».

Gutta sier de fortsatt sverger til suksessoppskriften «kjapp, melodiøs, sur (med glimt øyet), sarkastisk (men oppriktig) og forsøksvis morsom trøndersk skatepunk«. På «Populistan» har de fått vokalhjelp av ingen ringere enn Geir Pedersen (fra Adhesive) og de har også krydret låten med flere strofer på nordnorsk.

Når det gjelder låtas tematikk, snakker refrenget for seg selv: «For når populistan sett premissan, flytte grensan for ekstremistan, da ligg vi jævlig dårlig an».

Den nye skiva Soloalbum slippes 9. oktober på svenske Second Class Kids Records. Frem til den tid er det bare å varme opp helga med «Populistan».

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/track/3eYj7bbG9FaYmE8Nb0EXZQ» width=»300″ height=»150″ frameborder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*