Ny singel fra Husmo Hav!

Foto: Jonathan Vivaas-Kise
Nu jazz/Indie-kvartetten Husmo Hav slipper i dag låta «Never Ending Summer«. 

Vi i disharmoni er fans av den Oslo-baserte kvartetten Husmo Hav. Bandet består av trompetist og frontmann Thomas Husmo Litleskare, keyboardist Marte Eberson, bassist Stian Andreas Egeland Andersen, samt trommeslager Tore Flatfjord, og har band som Highasakite, The Switch, og jazz-scenen generelt på CV’en. Dette har resultert i en bred og tiltalende sound som er svært vanskelig å henge på en bestemt knagg. De har tidligere blitt omtalt som «scifi-jazz», et begrep som er treffende for bandets kjølige og atmosfæriske lydbilde.

Sommeren forlenges

Låta ble skrevet av Marte Eberson etter hetebølgen i 2018.

Dagsaktuelle «Never Ending Summer» er det første vi hører fra bandet siden albumdebuten i fjor. Låta ble skrevet av Marte Eberson etter hetebølgen i 2018, og bandet har følgende å si om den:

«Låta tar for seg det bittersøte i å nyte en sommer som varer lenger enn normalt. Med et drivende beat og en melodi som pirrer øregangene, er Husmo HAVs nye singel en cinematisk godbit i grenselandet mellom instrumental indie og den nye jazzen. Den utenomjordiske synthsoloen som låta kulminerer i, kan fort være årets beste – og forlenger garantert sommeren din nå som ferien er på hell.»

Sjekk ut «Never Ending Summer» nedenfor!

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*