Beast In Black & Gloryhammer på Sentrum Scene

Beast in Black @ Sentrum Scene 2024 - Foto: Willy Larsen
Sist torsdag var det på nytt duket for en storslått festaften for powermetal-fansen her til lands, når finske Beast in Black og britiske Gloryhammer ankom med sin felles «Glory and the Beast»-turne.

Mens Beast in Black tidligere har blitt henvist til Vulkan Arena både i 2019 og 2023, fikk de denne kvelden mulighet til å spille på selveste Sentrum Scene. Turné-partner Gloryhammer spilte senest på Sentrum Scene i fjor sammen med Alestorm, og spilte i 2019 på Rockefeller.

Gloryhammer @ Sentrum Scene 2024 – Foto: Willy Larsen

Dette er altså to band de fleste har hatt mulighet til å få med seg live opptil flere ganger tidligere de siste årene. Heldigvis hadde også det svenske «powermetal-kollektivet» Brothers of Metal blitt invitert med som special guests. Og selv om 8-mannsbandet fra Falun har holdt på siden 2012, og har rukket å gitt ut to bra album, så var dette første gang de spilte i Norge. Forhåpentligvis får vi se mer av de joviale vikingene på norske scener i fremtiden.

Brothers of Metal @ Sentrum Scene 2024 – Foto: Willy Larsen

Sentrum Scene var tilnærmet utsolgt for anledningen, og de fleste i publikum ankom tidlig nok til å få med seg Norges-debuten som fyrte igang kveldens headbangerball allerede kl 18.30.

Her er noen bilder fra kvelden.

Alle foto: Willy Larsen

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*