Blomst med en nostalgisk hyllest til festivaler som har vært og et heiarop til de som kommer

Pressebilde av Blomst liggende på et pladd i gresset
Foto: Mille Frømyhr
Selv om mesteparten av befolkningen har lagt både festival- og konsertplanene på is for en stund øyner Blomst lyset i enden av tunnelen, og i den forbindelse sender de ut en hissig reminder om all moroa du går glipp av. Sjekk ut «Festival 2010» som er ute via Indie Recordings her!

Etter en lang vår med 1-meters avstand, munnbind, og klemmeforbud, byr ikke sommeren 2021 på videre stort utvalg av musikkfestivaler. Og mens ihuga konsertgåere pent setter seg ned i begrenset antall på oppmerkede plasser, for å høre på alt fra pop til metal, har mesteparten av befolkningen lagt både festival- og konsertplanene på is for en stund. Men det stopper ikke garage-punk bandet Blomst. I dag slipper de låte «Festival 2010», som er en nostalgisk hyllest til festivaler som har vært, og som et heiarop til festivaler som kommer.

Eller som Blomst utaler: «En skamløs råkkelåt om livet med solbrent hodebunn på festival rundt år 2010»

Coverart til Blomst sin låt Festival 2010
Coverart av Lasse Febakke

For nå når gummistøvlene samler støv i kjellerboden, Instagram har bytta ut fylla-bilder fra festivalcamping med netter i turhengekøyer under åpen himmel, og vennegjengen i 20åra drar til Prekestolen fremfor på Roskilde, så ønsker vi å heie på de som ser frem til nye skitne sommertider fylt med kjappe romanser, gjørme og utvanna øl.

Kos deg!

Produsent, teknikker og Mix: Morten Øby, Master: Espen Høydalsvik hos OSLO:Fuzz. Den er spilt inn i Taakeheimen Lydrike.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*