Boy Pablo på by:Larm 2020

Foto: Johannes Andersen
Boy Pablo leker seg foran et fullt Sentrum Scene.

Vurdering

Boy Pablo på by:Larm 2020 (Sentrum Scene): 6/6Karakter 6

Boy Pablo har større fanbase i California enn i Norge. Han ble kåret til årets nykommer under kåringen P3-Gull. I sommer opptrer han på Coachella som eneste norske artist. Han er også nominert til to Spellemannpriser i klassene Årets gjennombrudd og Indie/alternativ. Likevel er det ikke så mange i Norge som har hørt om den unge 20-åringen fra Bergen, selv om han er god for 80 millioner streams.

Karrieren til Chileneren startet med en hjemmesnekret musikkvideo til låten «Everytime», som ble fanget opp av algoritmer ved et lykketreff. I skrivende stund har musikkvideoen 28 millioner streams. Ringvirkningene av musikkvideoen har vært enorme for 20-åringen som nylig har turnert i Europa, USA og Asia.

Lekenhet preget konserten. Foto: Johannes Andersen
Godt humør og enorm spilleglede

Bandet virker tilbakelente, rolige og trygge på hverandre.

Torsdag spilte Boy Pablo lekent og sjarmerende for et fullt Sentrum Scene. Salen jubler når bandet kommer dansende inn på scenen i det «Everytime» åpner konserten. Bandet virker tilbakelente, rolige og trygge på hverandre. Koordinerte danser, godt samspill og high-fives utveksles gjentakende gjennom den drøye halvtimen konserten varer. Deres selvsikkerhet skaper en veldig lett og ledig stemning i salen med mye godt humør.

Den unge chileneren leker seg med bandets største låter fra deres to minialbum Roy Pablo (2017) og Soy Pablo (2018). «Sick feeling» fremføres med solnedgang-belysning, noe som kler artistens sommerlige indiepop-uttrykk. «Losing You» fremføres med en lang gitarsolo, spilt på ryggen av broren til vokalisten. Publikum jubler høyt når hele bandet stiller seg midt på scenen og fremfører en sjarmerende og useriøs dans til låten «Feeling Lonely».

Boy Pablo uttrykker en enorm spilleglede som smitter over på publikum. Engasjementet deres gjør at stemningen er upåklagelig igjennom hele konserten.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*