Carl Louis tar mikken i egne hender

Pressebilde
Carl Louis er en spennende figur innenfor Norsk elektro. Han har gått fra å være bedroom producer til stadium EDM. Nå også som både produsent og vokalist på sitt debutalbum Silent Soldier.

Vurdering

Carl Louis – Silent Soldier: 5/6Karakter 5

Carl Louis har tidligere gitt ut albumet Memory Lane og en rekke singler, men nå har han altså valgt å ta et dramatisk karrièresteg fra å være mannen “bak spakene” til nå å synge selv. Tidligere har artister som ARY, Frøder og Ingrid fra Higasakite tatt seg av vokalen.

Snarøyværingen forteller i et intervju med Budstikka, at valget om å synge selv, ble til ved at han skulle vise vokalistene hvordan han ønsket vokalen skulle høres ut. Han syntes etter hvert at det låt kult og at det gav ham den “viben” han ønsker å formidle.

Carl Louis synger godt

Første spor tar tak i deg med en gang, med et fett bassdriv som utvilsomt får det til å rykke i tåen.

Silent Soldier er en herlig fusjon av house, indie, electronica og pop som blir en særdeles smakfull godbit. Låtene er spennende, rytmiske og melodiøse med innslag av clubbingrytmer, fete bassdriv og varme softsynts.

Første spor tar tak i deg med en gang, med et fett bassdriv som utvilsomt får det til å rykke i tåen. I løpet av uken jeg har lyttet på denne skiven, har jeg tatt meg i å begynne å danse opp til flere ganger. Det vil ikke forundre meg om denne skiven vil bli spilt på nattklubber verden over.

I fade away to something better. I lose myself. Theres nothing better.

Talentfull artist

Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til å høre mer fra denne karen her.

Det er ingen tvil om at denne mannen kan synge. Vokalen er behagelig, luftig, myk og nesten litt svevende og “dreamy”. Jeg lar meg rive med og det føles som jeg sitter på en sky som tar meg med til et annet, bedre sted. Han kan trygt fortsette med å synge.

Hvis det skulle være noe å slå ned på i dette nydelige albumet må det være at vokalen, i enkelte av låtene, drukner i det instrumentelle slik at det kan være vanskelig å høre teksten.

Carl Louis er talentfull og uten tvil en multitasker. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til å høre mer fra denne karen her.

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/album/0qnfSlakS2n3aQieTjZdnP» width=»300″ height=»380″ frameborder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*